БЕЗ ГРАНИЦИ. ШТО ДРУГО?

Контакт

Boom Енергија

Почетна

 Boom е многу свесен за својата одговорност кон животната средина и постојано се стремиме кон подобрување.

 BOOM има донесено свесна одлука да користи алуминиумски лименки.

BOOM лименките тежат значително помалку од пластика, што заштедува на скапа суровина и превоз. Откако ќе се соберат, тие можат да се рециклираат, одново и одново, и нема да изгубат на квалитет. Ве молам помогнете ни со тоа што ќе ги рециклирате нашите лименки.

 

 

Назад